Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 martie 2012

6 motive pentru care sa alegi un organizator de evenimente

... preferabil pe mine :) ! Mai ales daca avem chimie!

Multumesc Teo si Ada, sunteti niste dragute, asa ati fost, asa ati ramas! Pentru voi, oricand cu placere!

Ada, 26 de ani, data nuntii: 17 septembrie 2011, tematica: Ocolul Pamantului pe saua bicicletei Eco Green, organizator: Daria Special


"Am vrut o bicicleta cu flori in locul clasicilor stalpi cu tul. De aici a inflorit toata aceasta idee de nunta pe saua bicicletei, Eco Green. Suntem super multumiti de Andreea. Ne-a oferit servicii de nota 10. Initial am vrut sa fac singura nunta, dar pentru ca este un eveniment de amploare si pentru ca nu reuseam sa obtin servicii de calitate, neavand experienta in domeniu, am decis sa apelam la un organizator. Oricand as alege tot o companie. Poti sa ai idei creative, dar problema este cum sa le pui in practica. Andreea s-a ocupat de decoratiuni, de mese, de scaune, de aranjamentele florale. "


"A fost o colaborare foarte stransa intre noi si Daria Special. Am avut parte de consiliere la tot pasul. A fost sincera si neprofitoare. Ne-a placut mult stilul ei. Ne-a oferit o nunta fabuloasa intr-un buget mai mic. Ne-a oferit tot ce ne-am dorit. A facut chiar huse speciale pentru noi. Ne-a inteles toate nevoile noastre. "

Sursa foto: Daria Special



"Iar pentru marturii a facut ceva cu totul special. Noi i-am dat un sambure de idee, i-am spus ca vrem sa le oferim invitatiilor ceva din natura, pe care sa-l pastreze. Am decis sa le dam cate un bambus, dar pentru ca era destul de mare, nu putea sta toata noaptea pe masa invitatilor, ca o marturie obisnuita. Asa ca Andreea a amenajat un coltisor de gradina, iar la plecarea invitatilor, ii insoteam si ii ajutam sa-si aleaga un bambus.




Acum la final, cred ca Andreea merita mai multi bani. Ne-a sfatuit si in alte privinte pentru care nu am platit-o. Inclusiv la decorarea tortului ne-a dat idei. A fost genul de persoana care nu a incercat sa ne bage pe gat ceva in plus. Ba dimpotriva, cand am intrebat-o daca poate fi in noaptea nuntii alaturi de noi, ne-a spus ca nu este nevoie, desi putea castiga mai multi bani, fiind un cost suplimentar. Am recomandat-o tuturor prietenelor mele. N-as schimba nimic la nunta mea, nici macar o virgula."


Teodora, 29 ani, 4 februarie 2012 (ziua in care a nins si a plouat cu gheata :). Clar cea mai frumoasa zi din viata noastra. Locatia: Ambasad'or Events, Otopeni, organizator: Daria Special


"Unele lucruri nu pot fi facute doar de catre viitorii miri oricat de mult si-ar dori. Este aproape imposibil sa le faci pe toate, si cel mai important: si bine. Daca unele lucruri le-am ales noi singuri inca de la inceput, cu cat se apropie data cu atat iti dai seama ca incepi sa fii depasit de situatie. Am inceput colaborarea cu Daria Special cu aproximativ 2 luni inainte. A fost o lunga cautare pe internet. Ne doream un florist cu idei, nu ceva ce vedeam pe mai toate site-urile, (adica flori frumoase si atat). Scotocind prin site am descoperit ceva ce nu mai vazusem de ceva timp: nuntile tematice, o persoana cu multa imaginatie, atentie la detalii, cele mai variate teme si culori. Ulterior am descoperit si o persoana extraordinara. "
Sursa foto: Daria Special
"Colaborarea cu Andreea a fost De exceptie! Este o prezenta plina de energie pozitiva, creativa, vorbareata, dar si serioasa/ meticuloasa cand vine vorba de munca. Ne-am intalnit de doua ori inainte de marele eveniment, si pot spune ca a fost "dragoste la prima vedere". Nu ne-a mai interesat nici o alta oferta, asa de bine a fost - spune o persoana care se decide foarte greu. Daca la inceput nu stiam exact ce dorim, discutiile au dus din una in alta, si asa am ajuns la prima idee in jurul careia s-a creat povestea nuntii noastre. "

Si mai pe intelesul tuturor celor neimplicati, aveti mai jos un interviu la care am participat si eu si din care ati putea avea de invatat, mai ales daca aveti de pregatit un eveniment si nu stiti de unde sa il apucati. Eu va dau un pont - e ca la examen:  pare mult de invatat dar daca te apuci si-ti faci si ceva ordine in cursuri, succesul e garantat!

http://www.karena.ro/nunta/organizare-nunta/6-motive-sa-alegi-un-organizator-de-nunta/


Mici modificari la fata locului

Fotograful de serviciu

Dulceata ( cea buna ) a bunicii  din Moldova

Recunosc, am furat, dar cu acordul partilor

La maxim 4 grade Celsius se schimba si tinuta

V-am spus, probleme apar mereu
Si nu, Ceausescu nu a inviat insa in holul in care stateam era ca afara si afara era 4 februarie, adica mult sub minus, freezzing rain si intr-un capat si in altul al holului usi care se deschideau la cea mai mica adiere. Deci, coafura nu rezista!
Organizare, organizare, organizare


Alaturi de oameni speciali





O parte de Darie


Un comentariu:

  1. Ada, 26 de ani, data nuntii: 17 septembrie 2011, tematica: Ocolul Pamantului pe saua bicicletei Eco Green, organizator: Daria Special


    "Am vrut o bicicleta cu flori in locul clasicilor stalpi cu tul. De aici a inflorit toata aceasta idee de nunta pe saua bicicletei, Eco Green. Suntem super multumiti de Andreea. Ne-a oferit servicii de nota 10. Initial am vrut sa fac singura nunta, dar pentru ca este un eveniment de amploare si pentru ca nu reuseam sa obtin servicii de calitate, neavand experienta in domeniu, am decis sa apelam la un organizator. Oricand as alege tot o companie. Poti sa ai idei creative, dar problema este cum sa le pui in practica. Andreea s-a ocupat de decoratiuni, de mese, de scaune, de aranjamentele florale.


    A fost o colaborare foarte stransa intre noi si Daria Special. Am avut parte de consiliere la tot pasul. A fost sincera si neprofitoare. Ne-a placut mult stilul ei. Ne-a oferit o nunta fabuloasa intr-un buget mai mic. Ne-a oferit tot ce ne-am dorit. A facut chiar huse speciale pentru noi. Ne-a inteles toate nevoile noastre.

    Sursa foto: Daria Special



    Iar pentru marturii a facut ceva cu totul special. Noi i-am dat un sambure de idee, i-am spus ca vrem sa le oferim invitatiilor ceva din natura, pe care sa-l pastreze. Am decis sa le dam cate un bambus, dar pentru ca era destul de mare, nu putea sta toata noaptea pe masa invitatilor, ca o marturie obisnuita. Asa ca Andreea a amenajat un coltisor de gradina, iar la plecarea invitatilor, ii insoteam si ii ajutam sa-si aleaga un bambus.


    Acum la final, cred ca Andreea merita mai multi bani. Ne-a sfatuit si in alte privinte pentru care nu am platit-o. Inclusiv la decorarea tortului ne-a dat idei. A fost genul de persoana care nu a incercat sa ne bage pe gat ceva in plus. Ba dimpotriva, cand am intrebat-o daca poate fi in noaptea nuntii alaturi de noi, ne-a spus ca nu este nevoie, desi putea castiga mai multi bani, fiind un cost suplimentar. Am recomandat-o tuturor prietenelor mele. N-as schimba nimic la nunta mea, nici macar o virgula."



    RăspundețiȘtergere