Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 iunie 2012

Dor de mare, dragoste de culoare si bucuria de a creea amintiri frumoase...

Asta a insemnat pentru mine botezul micutului Sebastian. A mai insemnat si 120 de persoane vineri dimineata, 170 vineri la pranz si, credeam noi 200 sambata. Doar ca sambata seara, dupa finalul petrecerii, tatal micutului ne intreaba - chiar, cate scaune au fost pana la urma? Noi facusem totul pe o mare graba si nu am mai stat sa numaram scaunele - rezultatul final insa a fost: ta-na-na-nam - 244 scaune - si ca sa zic asa, bine ca nu am stiut in timp ce decoram. A mai insemnat ca m-au trecut toate apele pana am vazut decorul finalizat si a mai insemnat ca ... mai vreau botez cu Nemo si prietenii lui pufosi!!!!

Pentru ca invitatii tot confirmau, de vineri la pranz au inceput sa sune cand mama cand tatal: mai avem 4 mese, mai avem inca 56 de invitati, ba nu, mai avem inca 8 si faceti 200 de scaune sa ajunga. Stiam ca avem 210 inele pentru servete, doar ca la un moment dat am fost anuntata ca nu ajung inelele - zic ok, mai completati si voi la 2-3 scaune fara inel ... nu, nu, nu, ca lipsesc mai multe ... ok, puneti doar raci, fara inel ... tot seara a trebuit sa gasim cort pentru 6 mese - seara zic, ca era aproape noapte ... ce mai conteaza, a doua zi la 10 cortul era deja montat.

Sa stii vineri dimineata ca ai 120 de invitati in eveniment si ca seara sunt 200, e ca si cand nu ai facut nimic pentru evenimentul respectiv - nu ai flori destule, nu ai huse pregatite, nu ai fete de masa - 80 de persoane in plus inseamna ... inca un eveniment.

Tot ce ma intereseaza acum insa este ca a iesit ceea ce vedeti. Ma mai intereseaza telefonul primit pentru decorul bisericii, chipul mamei lui Sebastian cand a vazut salonul si discutia purtata cu tatal, din care citez: "Da, a iesit intra-adevar foarte frumos si vesel!"

Voi ce credeti?


Colaj botez Nemo si prietenii
 
Flori masaFranturi din mare

Printre alge suntem noi ...

Candy barMa cheama SEBASTIAN


Deci multumesc inca o data mamei si nasei lui Sebi pentru ca au avut incredere in mine! A fost o bucurie!

2 comentarii: