Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 iunie 2012

Dor de mare, dragoste de culoare si bucuria de a creea amintiri frumoase...

Asta a insemnat pentru mine botezul micutului Sebastian. A mai insemnat si 120 de persoane vineri dimineata, 170 vineri la pranz si, credeam noi 200 sambata. Doar ca sambata seara, dupa finalul petrecerii, tatal micutului ne intreaba - chiar, cate scaune au fost pana la urma? Noi facusem totul pe o mare graba si nu am mai stat sa numaram scaunele - rezultatul final insa a fost: ta-na-na-nam - 244 scaune - si ca sa zic asa, bine ca nu am stiut in timp ce decoram. A mai insemnat ca m-au trecut toate apele pana am vazut decorul finalizat si a mai insemnat ca ... mai vreau botez cu Nemo si prietenii lui pufosi!!!!

Pentru ca invitatii tot confirmau, de vineri la pranz au inceput sa sune cand mama cand tatal: mai avem 4 mese, mai avem inca 56 de invitati, ba nu, mai avem inca 8 si faceti 200 de scaune sa ajunga. Stiam ca avem 210 inele pentru servete, doar ca la un moment dat am fost anuntata ca nu ajung inelele - zic ok, mai completati si voi la 2-3 scaune fara inel ... nu, nu, nu, ca lipsesc mai multe ... ok, puneti doar raci, fara inel ... tot seara a trebuit sa gasim cort pentru 6 mese - seara zic, ca era aproape noapte ... ce mai conteaza, a doua zi la 10 cortul era deja montat.

Sa stii vineri dimineata ca ai 120 de invitati in eveniment si ca seara sunt 200, e ca si cand nu ai facut nimic pentru evenimentul respectiv - nu ai flori destule, nu ai huse pregatite, nu ai fete de masa - 80 de persoane in plus inseamna ... inca un eveniment.

Tot ce ma intereseaza acum insa este ca a iesit ceea ce vedeti. Ma mai intereseaza telefonul primit pentru decorul bisericii, chipul mamei lui Sebastian cand a vazut salonul si discutia purtata cu tatal, din care citez: "Da, a iesit intra-adevar foarte frumos si vesel!"

Voi ce credeti?


Colaj botez Nemo si prietenii
 
Flori masa



Franturi din mare

Printre alge suntem noi ...

Candy bar



Ma cheama SEBASTIAN






Deci multumesc inca o data mamei si nasei lui Sebi pentru ca au avut incredere in mine! A fost o bucurie!

2 comentarii: