Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 mai 2011

Buchetul de mireasa al lui Kate Middleton sau si printesele iubesc garoafele!

Cand toata lumea vuia de nunta lui Kate si a Printului William, eu alergam de colo - colo incercand sa ma pregatesc de ultima escapada inainte de un sezon care se anunta plin si cu evenimente frumoase. Asa ca am vazut pe fuga totul: pe fuga rochia, pe fuga aranjamentele si la fel si buchetul. Vazusem doar o forma atipica pentru un buchet de mireasa ( intre timp m-am lamurit despre ce era vorba ) si ceva ce banuiam ca este margaritar (doritele lacramioare). Ceva mai mari decat in mod obisnuit dar asta inseamna doar sa fii printesa si ce farmec ar mai avea daca margaritarul nu e cat iti doresti tu de mare.


Buchetul de mireasa al lui Kate Middleton

Dar asta nu este tot; buchetul ascunde in delicatetea lui, flori pe care cu greu cineva le-ar accepta in ziua marelui eveniment - zambile, da, zambile si ... cireasa de pe tort, floarea pe care cu siguranta Kate o iubeste cel mai mult - Dianthus Sweet William sau pe intelesul tuturor un soi de garofite albe.

Asa ca domnisoarelor, viitoarelor mirese, nu va sfiiti sa alegeti flori in buchete si aranjamente, indiferent cat vi s-ar parea de comune sau banale: frumusetea lor nu este data de numele pe care il poarta ci de priceperea celui care stie sa le aranjeze si eleganta cu care stiti sa le purtati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu